Muramura hvem?

Integration på tværs af hele eCommerce forsyningskæden

Efter flere års erfaringer med drift af eCommerce på tværs af eksterne partnere har vi skabt et framework, der tillader webshops at vækste med Muramura i én koordineret indsats, der omfavner al bagvedliggende logistik og drift.

1 Partner ⇄ 6 Services

Vores mission

… At understøtte webshops med effektiv og strømlinet drift på operationelt niveau.

Hos Muramura udgør vi den operationelle backbone, der sikrer processerne i driften af webshops. Det betyder i praksis at vi leverer transparente løsninger inden for e-handel, der giver en smooth oplevelse på tværs af lager, kundeservice, webudvikling, content creation og indkøb af varer. Vi tilbyder også kontorplads på vores hovedkontor, så webshopejere kan være tæt på deres forretningsaktiviteter såvel som os som partner.

Vores mål er at være den komplette løsning for vores eCommerce kunder. Vi tror på at skabe langvarige partnerskaber og bidrage til vores kunders succes gennem dyb indsigt i driften bag forretningsmodellen. Ved at tilbyde en bred vifte af services under ét tag kan vi sikre en integreret og problemfri oplevelse, der optimerer virksomheders drift og danner grund for vækstmuligheder.

Holdet bag

Den Store Leder

Mathias

Med et brændende ønske om at skabe en succesfuld driftvirksomhed har Mathias grundlagt og formet vores forretning. Han bærer ansvaret for at holde overblikket over udviklingen i virksomheden – fra strategi og drift til onboarding af nye webshops og værdifulde kunderelationer.

Foruden virksomheden regerer Mathias også over bordtennisbordet… Vi forsøger ihærdigt at vælte ham af pinden.

Head of Innovation
Nicolai

Nicolai tænker ud af boksen og bringer friske perspektiver til vores team. Han er kendt for sin afslappede tilgang og passion for nyskabelse. Med Nicolai er vi sikre på at være på forkant og finde unikke løsninger til vores kunder. Han inspirerer os alle til at tænke uden for rammerne og udforske nye horisonter.

Nicolai står op kl. 04:30 hver dag for at scoute aktiemarkedet og eksperimentere med yolo stonks.

Head of Commerce
Patrick

Patrick er vores full-stack shopify guru, der kan få enhver webshop til at stå knivskarpt. Patrick hjælper vores webshop ejere med at skabe den bedste web-oplevelse for kunderne fra A-Z.

I weekenden finder du Patrick hos den lokale barber i gang med at få en fresh fade.

Head of Marketing
Johannes

Johannes kombinerer sin skarpe tekniske viden med en flair for kommunikation og markedsføring, til at tackle nye udfordringer og bringe friske idéer til bordet.

Johannes er heller ikke bleg for at give en hånd med på lageret under mantraet “bibbe-di-bob, smadder din krop“.

Kontakt os

Er du interesseret i et samarbejde med Muramura kan du kontakte os på tlf.:

…Eller udfylde vores kontaktformular.
Så kontakter vi dig med en samtale om den bedste løsning for din virksomhed.

Hvad er du interesseret i