rejsen Fra idé til færdigt brand

Indledende møde med MuraMura

Vi lytter til din drømme og visioner for dit brand. Sammen kigger vi på mulighederne for kollektioner og produkter til din kommende webshop.

Indkøb og produktion

Vi indkøber dine produkter og sætter gang i produktionen.

Varemodtagelse

Dine produkter ankommer til MuraMuras lagerhotel i Aarhus, hvor vi registrerer og lagerføre din kollektion.

Webdesign og brand DNA

Med udgangspunkt i dine ønsker til dit brand udvælger vi farver, former og udtryk på din webshop samt tone of voice. Sammen får vi webshoppen til at afspejle dine værdier.

Teknisk opsætning af site

Vi sørger for korrekt opsætning af indløsningsaftaler, betalingsudbyder og onlinebetalingsgateways så din webshop har nem betaling med bl.a.  MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard, Paypal og Apple Pay.

Photo shoot og grafisk udtryk

Når dine produkter ankommer til MuraMura i Aarhus, tager vi packshots og model billeder i vores fotostudie. Billeder af produkter, kollektioner, banner m.fl. lægger vi op på websitet.

Presale og lancering

Vi lancerer dit brand og webshop online. Du har mulighed for at lave et presale med limited editions eller åbne webshoppen med en fuld kollektion.

Tillykke!

Du er nu officielt indehaver af dit eget unikke brand. MuraMura administrerer den daglige drift af din webshop og sammen videreudvikler vi dit brand og produkter. Vi glæder os til rejsen med dig ✨

Teknisk opsætning af site

Vi sørger for korrekt opsætning af indløsningsaftaler, betalingsudbyder og online betalingsgateways så din webshop har nem betaling med bl.a.  MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard, Paypal og Apple Pay.

Presale og lancering

Vi lancerer dit brand og webshop online. Du har mulighed for at lave et presale med limited editions eller åbne webshoppen med en fuld kollektion.

Holdet bag din webshop drift og logistik

Mathias

CEO

Nicolai

Head of Innovation

Patrick

Head of eCommerce

Johannes

Head of Marketing

Konceptet Influencer-Commerce

Når micro-influencere lykkedes med at opbygge en følgerbase med højt engagement og interaktion, åbner det muligheden for at bygge en forretning på influentens personlige brand med egen produkt kollektion og webshop. Gennem et partnerskab med MuraMura sørger vi for drift, logistik og vedligeholdelse af influentens webshop. Dermed kan micro-influencers bygge en forretning op og samtidig have tid og frihed til at fortsætte deres arbejde med sociale medier mm.

MuraMura ApS

Muramura er en outsourcing partner inden for eCommerce, der hjælper webshops med at skalere deres forretning og frigive ressourcer. Vi strømliner e-handelsaktiviteter under ét tag med lagerhotel, kundeservice, webudvikling, indkøb, billed- og videoproduktion.