Handelsoplysninger

Din reklamationsret 

Dit køb hos muramura er omfattet købeloven, og herunder lovgivningen omkring mangler på varer, “mangelreglerne”.
Dette betyder, at du har krav på at få en vare med eventuelle mangler repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage alt efter manglens omfang.

Naturligvis forudsætter ovenstående muligheder, at det kan dokumenteres at manglen ikke er opstået ved fejlagtigt brug af varen. Det vil sige at du har kun mulighed for at benytte ovenstående, hvis du ikke selv har påført varen den manglen, som klagen omhandler.

Hvis du skulle modtage en eventuel mangelvare, er du pålagt at kontakte os indenfor 2 måneder. Det kan dog klart anbefales for begge parters skyld, at det gøres hurtigst muligt, efter du har opdaget manglen.
Denne henvendelse skal ske på mindst én af følgende:
Mail: muramuraofficial@gmail.com
Tlf:    53372270
I din henvendelse bedes du, så detaljeret som muligt, at oplyse hvad manglen er.
Herefter vil du få videre instrukser, om hvad du skal gøre.

 

Oplysningspligten

Alle købsaftaler indgås på dansk, og opbevares af os i 5 år grundet bogføringsloven. Du kan ikke få kontrakt/fakturaen direkte fra vores hjemmeside. Skulle du ønske at få et eksemplar af den, kan du kontakte os på vores mail: muramuraofficial@gmail.com.

Af hensyn til din sikkerhed som kunde, overfører vi kun penge tilbage for et fortrudt køb til det kort som blev anvendt ved købet.