Dit brand x muramura

Hvad kan vi gøre for dit brand?

BRANDING

Vi laver professionelle salgsorienterede produktbilleder som ellers kun ses ved de større brands og retailers. Disse produktbilleder er både noget vi bruger på vores side, men også noget dit brand får fuld adgang til!

Derudover vil vi i samarbejdet med dit brand, finde frem til præcist det udtryk, vision og budskab i gerne vil sende med brand'et! 
Dette vil vi bruge til at lave promoveringsbilleder som bruges til sociale medier, samt markedsføring, som vi kommer ind på senere!

Derudover laver vi til start én fashionfilm om dit brand, som fortæller om dit brand, inspirationskilder og visioner.

MARKEDSFØRING 

Markedsføring er uvurderligt for dit brand. Det skal gøres rigtigt, og du skal kende din målgruppe godt. 
Dog hører vi tit, at netop markedsføring er utroligt svært at effektivisere. 
Med flere års erfaring i muramura-teamet, kan vi sætte en effektiv markedsføringsstrategi op for dit brand, for at øge kendskabet til din målgruppe og dermed øge salget.
Derudover vil vi endda selv promovere dit brand gennem SoMe-markedsføring. 


INFLUENCERS

I forlængelse af markedsføring, arbejder vi også med influencers. Vi arbejder løbende på at udvide vores influencer team, således at i kan finde præcis den type og størrelse af influencers der fitter jeres brand. Med vores influencer-team, kan du altså nemt få tilgang til influencers som passer til dit brand.


PRODUKTION

Vi har i muramura selv nogle visioner omkring netop produktionen. En af vores vigtigste visioner, er at alt tøj vi sælger, SKAL være produceret økologisk. Derudover er det vigtigt for os, at kæmpe imod dårlige arbejdsvilkår og børnearbejde, som i høj grad foregår i Asien, som bekendt har en stor andel i den samlede mængde producerede tekstiler i verden.

Vi hjælper dig med at finde præcist de fits, kvalitet og vægt, du gerne vil have til dine designs. Derudover hjælper vi jer med at få det produceret, og sørge for at det overholder ordentlige arbejdsforhold, økologisk produktion, samt en ordentligt produktionspris til dig!

FORSENDELSE OG LAGERSTYRING

Vi har erfaringer fra flere brands vi har samarbejdet med, og ved at det kan være tidskrævende og irriterende at skulle sende pakker, og administrere lageret. 
Derfor har vi gjort det muligt at centrere al lagerstyring og forsendelse hos os. Det betyder, at jeres lager kan ligge hos muramura. Med vores systemer opdateres dit lager automatisk, hver gang vi sender dine pakker. 
Herfra vil vi stå for alle dine forsendelser bliver sendt til tiden, og indpakket ansvarligt, og give kunden den bedste oplelse. 

HVAD BETYDER DETTE SÅ FOR DIT BRAND?

Et samarbejde med muramura vil for dit brand betyde, at hyppige problemer de fleste designere oplever, og anser som hæmninger for deres vækst, hjælper vi jer. 
Vi hjælper dit brand fra du har dine færdige designs, til i har produktet i hånden. Vi hjælper dit brand med at få designs, visioner mm. ud i verden, ved at optimere dit brands udtryk med vores billeder, videoer, markedsføring og influencers. 
Derudover står vi for at få sendt alle jeres ordre afsted sikkert og rettidigt, så dine kunder er glade og tilfredse. 

Derfor går jeres arbejde fra at være ALT omkring brandet, til at være præcis det i er gode til; design og brandudvikling! 

Vi er klar over at penge ikke hænger på træerne. Derfor skal du heller ikke betale noget for at starte et samarbejde med os.

Lyder dette interessant for dit brand, kan du kontakte os med kontaktformularen til højre:

Kontakt os