Dit brand x muramura

Hvad kan vi gøre for dit brand?

BRANDING
Vi laver professionelle salgsorienterede produktbilleder som du ellers kun ser ved de store tøjbrands og retailers. Disse produktbilleder er både noget vi vil bruge på vores side, men også noget du får fuld adgang til!

Derudover vil vi i samarbejde med dig som designer, finde frem til præcist det udtryk, vision og budskab du gerne vil sende med dit brand! 
Dette vil vi bruge til at lave skarpe promoveringsbilleder som bruges til sociale medier, samt markedsføring, som vi kommer ind på senere!

Derudover laver vi én fashionfilm om dit brand, som fortæller om dit brand, inspirationskilder og visioner.

MARKEDSFØRING 
Markedsføring er uvurderligt for dit brand. Det skal gøres rigtigt, og du skal kende din målgruppe godt. 
Dog hører vi tit, at netop markedsføring er utroligt svært at effektivisere. 
Med flere års erfaring i muramura-teamet, kan vi sætte en effektiv markedsføringsstrategi op for dit brand, for at øge kendskabet til din målgruppe og øge salget.
Derudover vil vi endda selv promovere dit brand gennem SoMe-markedsføring. 


INFLUENCERS
I forlængelse af markedsføring, arbejder vi også med influencers. Vi arbejder løbende på at udvide vores influencer team, således at du kan finde præcis den type og størrelse af influencers du kunne tænke dig at samarbejde med.
Med vores influencer-team, kan du altså nemt få tilgang til influencers som passer til dit brand.

PRODUKTION
Vi har i muramura selv nogle visioner omkring netop produktionen. En af vores vigtigste visioner, er at alt tøj vi sælger, SKAL være produceret økologisk. Derudover er det vigtigt for os, at kæmpe imod dårlige arbejdsvilkår og børnearbejde, som i høj grad foregår i Asien, som bekendt har en stor andel i den samlede mængde producerede tekstiler i verden. 

Vi hjælper dig med at finde præcist de fits, og vægt, du gerne vil have til dine designs. Derudover står vi for at få det produceret for dig, og sørge for at det overholder ordentlige arbejdsforhold, økologisk produktion, samt en ordentligt produktionspris til dig!

FORSENDELSE OG LAGERSTYRING
Vi har erfaringer fra flere brands vi har samarbejdet med, og ved at det kan være tidskrævende og irriterende at skulle sende pakker, og administrere lageret. 
Derfor har vi mulighed for at centrere al lagerstyring og forsendelse hos os. Det betyder, at dit lager har mulighed for at ligge hos muramura. Med vores systemer opdateres dit lager automatisk, hver gang vi sender dine pakker. 
Herfra vil vi stå for alle dine forsendelser bliver sendt til tiden, og indpakket ansvarligt, for at give kunden den bedste oplelse. 

HVAD BETYDER DETTE SÅ FOR DIT BRAND?

Et samarbejde med muramura vil for dig betyde, at hyppige problemer de fleste designere oplever, og anser som hæmninger for deres vækst, tager vi tage os af. 
Vi hjælper dig fra du har dine færdige designs, til du har produktet i hånden. Vi hjælper dig med at få dine designs, visioner mm. ud i verden, ved at optimere dit brands udtryk med vores billeder, videoer, markedsføring og influencers. 
Derudover står vi for at få sendt alle dine ordre afsted sikkert og rettidigt, så dine kunder er glade og tilfredse. 

Derfor går dit arbejde fra at være ALT omkring brandet, til at være præcis det du er god til; design og brandudvikling.  

Derudover er det værd at nævne at opstarten koster dig præcis 0 kr!

Lyder dette interessant for dig, kan du kontakte os med kontaktformularen til højre:

Kontakt os