MuraMura ApS

Få kontorplads i vores eCommerce fællesskab

Bliv en del af vores kontorfællesskab i Aarhus med dit lager lige ved hånden. Vi har et ungt og energisk iværksætter kontorfællesskab hvor brand-ejere til dagligt deler viden og erfaring med hinanden. Vi holder en uformelt tone i et åbent miljø, hvor vi arbejder og sparer med hinanden.

tre personer sidder i et kontorfællesskab og bruger tid sammen. en spiller med bold mens de to andre sidder i en sofa

Lukket Kontor | Open Mindset

to drenge hygger i fredagsbar med pizza, bordtennis og drinks.

Fællesskab og Fredagsbar

Sidste fredag i måneden holder vi fredagsbar med musik og fri leg. Efter en god måned mødes vi i fælleslokalerne, spiser lidt lækkert, spiller spil og hygger med hinanden.

to drenge hygger i fredagsbar med pizza, bordtennis og drinks.

Shopify Days

En stor andel af virksomhederne på vores kontorfællesskabet bruger Shopify. Derfor holder vi fredagsbar dedikeret til Shopify-tema, hvor vi vidensdeler og diskutere Shopify over en øl eller vand og et spil bordtennis

shopify logo af en indkøbspose
en mand står og præsentere en case om shopify

Challenge Days

Én gang imellem mødes vi på tværs af vores kontorfællesskab og placerer et tema eller case i den varme stol. Her præsenteres en udfordring, som flere af fællesskabets virksomheder står overfor. I grupper dedikere vi eftermiddagen til at finde på den bedste løsning. Vi afslutter Challenge Days med aftensmad og kage. 

en mand står og præsentere en case om shopify

Iværksætter Days

Iværksætteri er en stadigt stigende trend i Danmark og en ny generation af iværksættere og eCommercere er begyndt at tage form. Til sommer åbner vi hovedkontoret i Aarhus op for Iværksætter Days, hvor vi byder virksomheder og brands af alle slags velkomne til en dag med networking, sparring og grillpølser.

to personer sidder i en sofa og snakket om iværksætteri

Kontakt os

Er du interesseret i et samarbejde med Muramura kan du kontakte os på tlf.:

…Eller udfylde vores kontaktformular.
Så kontakter vi dig med en samtale om den bedste løsning for din virksomhed.

Hvad er du interesseret i: